VOLTA GRUP - Soluții și echipamente electrice

Volta Grup este o companie cu capital 100% românesc fondată în anul 2008 în orașul Piatra Neamţ, specializată așa cum spune și logo-ul nostru în soluții și echipamente electrice.

Incă de la momentul înființării, privirea noastră s-a îndreptat către viitor !

Din 2008 și până în prezent am evoluat într-un ritm alert și continuu, susținuți de angajați, de clienți, de colaboratori, astfel încat astăzi ne puteți găsi și în Iași, unde deținem un showroom, un magazin dar și un depozit, în Brașov unde funcționează un depozit, dar și în Cluj–Napoca unde am inaugurat de curând un moderm showroom de corpuri de iluminat .

Investim permanent în infrastructura de depozitare și în logistică, dar mai ales în oameni, inventam, dezvoltam și comercializăm produse și soluții sigure și eficiente pentru clienții noștri!

Nu facem nici un fel de compromisuri privind calitatea activității pe care o desfășurăm, suntem convinși că etica și valorile morale reprezintă cheia unei afaceri de succes.

Credem în parteneriatele durabile, bazate pe loialitate și respect, ceea ce ne-a făcut să încheiem colaborări cu cei mai mari producători din domeniul electric, recunoscuţi la nivel mondial.

Către cataloage

Distribuim și ajungem în zonele…

Oferim partenerilor noștri atât soluții tehnice cât și distribuție de produse complete pentru segmentul civil şi industrial. Logistica de care dispunem ne ajută să acoperim integral zonele Moldova, Dobrogea, parțial Muntenia si Ardeal!

Vrem să comunicăm cu tine!

Abonează-te la Newsletter!

Harta2008