DEPOZIT

Produse comercializate de compania Volta Grup

Suntem în piaţă din anul 2008. De la început am fost ghidați de dorința de a dezvolta parteneriate bazate pe corectitudine și principialitate. Am reușit să facem acest lucru atât cu furnizorii, cât și cu clienții noștri!

Distribuim

Oferim partenerilor noștri atât soluții tehnice cât și distribuție de  produse complete pentru segmentul civil şi industrial. Logistica de care dispunem ne ajută să acoperim integral zonele Moldova, Dobrogea și parțial Muntenia și Ardeal!

Cabluri și accesorii

Necesari atât construcţiilor civile cât şi celor industriale, conductorii distribuiţi de compania noastră sunt fabricaţi de producători renumiţi în piaţă. Această categorie de produse, înglobează diverse modele şi mărimi de conductori, cu destinaţii clare. Pe lângă o gamă largă de conductori, venim în întâmpinarea dumneavoastră şi cu o gamă largă de accesorii.

Prize și întrerupătoare

Sursele de control şi distribuţie a tensiunii într-o încăpere sunt prizele şi întrerupătoarele, într-un cuvânt, aparatajul. Fie vorbim de aparataj modular, aparent sau îngropat, trifazat sau monofazat sau cu protecţie specială, soluţiile oferite de compania noastră sunt date de partenerii noştri, producători cu tradiţie şi experienţă recunoscută la nivel mondial.

Comandă și control

În industria grea nu folosim instrumentele/aparatajul destinat domeniului casnic. Pentru a evita orice neplăceri, recomandăm soluţiile rezistente, cu aplicabilitate clară în industriile grele.
Fie vorbim de agricultură, industria topirii metalelor, prelucrarea lemnului, a pietrei sau vorbim de construcţia utilajelor şi a maşinilor, avem produsele şi soluţiile ce vă aduc un plus de siguranţă prin calitate şi rezistenţă în diferite medii, pentru o comandă şi un control sigur şi de calitate al energiei în timp.

Iluminat

Suntem specializaţi în multe domenii din domeniul electric general, însă în timp, ne-am specializat şi în corpurile de iluminat, necesare locuinţelor şi nu numai.
De la iluminatul pentru case şi apartamente, până la iluminatul hotelier, destinat halelor sau iluminatului stradal, împreună cu dumneavoastră găsim cele mai viabile şi durabile soluţii, astfel încât, dacă ne veţi onora cu prezenţa şi altă dată, noi  ştim că dumneavoastră sunteţi cu adevărat mulţumiţi.

Corpurile de iluminat pot fi achiziţionate şi de la depozitul din Iaşi, depozitul din Piatra Neamţ şi Braşov (depozitul fiind adresat în mod special clienţilor persoane juridice).

Pentru comenzile mai speciale sau corpurile de iluminat cum ar fi candelabrele, lustrele etc., invităm locuitorii din oraşele unde avem magazine Volta, să ne viziteze pentru a le vedea expuse.

Pentru a vă ajuta într-o documentare prealabilă sosirii dumneavoastră la magazinul nostru, vă invităm să consultaţi cataloagele partenerilor noştri, cataloage ce fac parte din oferta noastră de produse!

 

Distribuția energiei

Indiferent vorbim de o casă sau de un spaţiu dedicat birourilor, avem nevoie de un management al distribuţiei energiei electrice modern, util şi durabil în timp. Soluţiile propuse de noi, vin de la partenerii noştri, recunoscuţi la nivel mondial pentru cercetările şi realizările în domeniu, respectând cele mai înalte standarde de calitate.

Date și telecomunicații

În era informaţiei, a datelor, imaginilor şi telecomunicaţiei, resursele necesare pentru asigurarea în parametri optimi a echipamentelor responsabile cu transmisia celor de mai sus, nu se aleg la întâmplare, ci se aleg ţinând cont de producători, calitate, durabilitate, aplicabilitate şi garanţie. Vă îndemnăm să alegeţi tot ce este mai bun.

Echipamente și scule

Un bun meseriaş şi o echipă ce se respectă nu poate lucra la întâmplare, supunându-se unui risc de accidentare, atunci când întreprinde o activitate. Cu atât mai mult în domeniul electric când se lucrează sub tensiune, protecţia nu este un moft, ci o necesitate. În acest sens, vă propunem soluţiile cele mai bune în materie de protecţie a capului şi corpului, dar şi în materie de scule şi aparate de lucru.

Ventilație

Când vine vorba de circularea şi împrospătarea aerului, avem soluţiile potrivite pentru ventilarea casnică, industrială sau hotelieră. Ajutorul oferit de noi atât la nivel tehnic dar şi la nivelul consilierii, oferă soluţia de care aveţi nevoie pentru a lua deciziie cele mai bune în domeniul ventilaţiei.

Vrem să comunicăm cu tine!

Abonează-te la Newsletter!

Harta2008