DESPRE NOI - VOLTA GRUP

Am luat ființă în 2008, în Piatra Neamț, o zonă recunoscută pentru spiritul antreprenorial de lungă durată, deservind la început firmele de instalații din județul Neamț, prin distribuția de cabluri si cleme pentru realizarea branșamentelor electrice. Principiile care ne conduc și echipa în care credem ne-au ajutat să ne extindem în scurt timp dincolo de zona Neamțului.

Valorile Volta

Valorile Volta pentru echipă și parteneri

Membrii  echipei Volta cred cu tărie în valorile și principiile care ghidează o afacere de succes. Investim încredere și entuziasm în susținerea propriei echipe și în parteneriatele bazate pe corectitudine, statornicie și consecvență, atât în relațiile contractuale cât și în cele interumane.

Produse garantate

La Volta comercializăm exclusiv produse certificate care îndeplinesc toate standardele de calitate și siguranță în exploatare. Întreaga noastră gamă de produse beneficiază de garanție conform legilor in vigoare, calitatea și eficiența în timp a produselor noastre fiind recunoscută și apreciată de către clienții noștri.

Produse armonizate cu legislația privind mediul înconjurător

Volta Grup promovează atât în comunitate cât și în rândul partenerilor beneficiile tehnologiei LED, care are un nivel scăzut al consumului de energie, aceasta pliindu-se cel mai bine legislației cu privire la mediul înconjurător.

Implicarea în colectarea și reciclarea deșeurilor electrice

Conștienți de importanța protejării mediului înconjurător și de impactul acesteia asupra comunității, suntem activ implicați în colectarea și reciclarea deșeurilor provenite din echipamentele electrice.

În acest sens am încheiat acorduri cu firme specializate în domeniul colectării deșeurilor nocive pentru sănătatea mediului, înțelegând pe deplin datoria morală și civică pe care o avem față de comunitatea noastră.

Păstrând natura curată, lăsăm o moștenire sănătoasă semenilor noștri de azi și de mâine.

Segmente de piață

Compania Volta Grup acoperă trei segmente de piaţă importante în domeniul distribuţiei echipamentelor electrice şi anume:

Segmentul rezidenţial,

segment ce se ocupă cu distribuţia echipamentelor pentru case şi apartamente. Categoriile de clienţi regăsiţi în acest segment sunt magazinele şi depozitele de instalaţii electrice pentru construcţii domestice, electricienii sau micile firme care activează în acest sector.

Segmentul comercial,

este destinat clădirilor comerciale: magazine, mall-uri, clădiri de birouri, depozite, hale, hoteluri, instituţii etc. Clienţii loiali acestui segment sunt firmele specializate în construcţii şi instalaţii de dimensiuni mijlocii sau mari, dezvoltatorii imobiliari.

Segmentul industrial,

se adresează fabricilor şi firmelor specializate în mentenanţa echipamentelor şi automatizarea proceselor industriale, prin acestea se înţelege că acest segment acoperă categoria de produse destinată automatizării industriale.

Vrem să comunicăm cu tine!

Abonează-te la Newsletter!

Harta2008

text