IMPLICARE SOCIALĂ

Suntem conştienţi că am crescut datorită partenerilor şi clienţilor noştri, aşa cum suntem foarte conştienţi că odată cu creşterea noastră, cresc şi responsabilităţile noastre faţă de comunitatea unde activăm. În spiritul acestui principiu în care credem, sprijinim performanţa pe termen lung a celor care performează cu adevărat.
 
Ţinta programelor noastre de sprijinire a performanţelor se îndreaptă către educaţie şi sport. Sprijinim performanţele elevilor foarte buni la învăţătură, oferind pentru 12 copii din Neamţ burse care să-i ajute în procesul educaţional, program în parteneriat cu Asociaţia ANFAR D.S. şi totodată sprijinim educaţia prin mişcare, fiind parteneri în evenimentele sportive de alergare montană Bate Toaca şi Semimaraton Curtea Domnească Piatra Neamţ, organizate de Asociaţia Sport Natura.
 
Pe lângă aceste proiecte, sprijinim şi iniţiativele tinerilor elevi din liceele nemţene prin intermediul proiectului "Liceenii te informează". Aceştia au posibilitatea să-şi înştiinţeze colegii mai tineri cu privire la programele/proiectele liceelor în care învaţă, prin realizarea şi difuzarea unor materiale video distribuite pe pagina de facebook dedicată evenimentului.  Iniţiativa  are ca ţintă atragerea unor noi generaţii de elevi în liceele participante în proiect.
Credem în performanţa ce se naşte din educaţie! Credem în educaţia care aduce performanţă!

Bate Toaca 2015, ediția III - sponsori eveniment

Bate Toaca 2016, ediția IV - sponsori eveniment

Semimaraton, ediția I, 2016 - sponsori eveniment

Vrem să comunicăm cu tine!

Abonează-te la Newsletter!

Harta2008

text