SHOWROOM

Magazinele Volta Grup

Suntem mândri de ce am realizat până acum, în 8 ani de când suntem alături de dumneavoastră! Fără sprijinul acordat în timp de toţi partenerii şi clienţii şi fără echipa noastră, nu reuşeam creştem.

Pe lângă depozitele locate în Piatra Neamţ şi Iaşi, avem deschis un magazin în Iaşi din 2008 şi unul ce deschis în decembrie 2016 pentru locuitorii frumosului oraş Piatra Neamţ!

În acelaşi an 2016, în luna decembrie deschidem al treilea magazin Volta, în Braşov.

Rolul unui magazin este de a servi publicul larg şi de a veni cu soluţii la nevoile şi problemele semnalate de ei. De aceea, la magazinul din Iaşi, Piatra Neamţ şi Braşov, veţi găsi oamenii potriviţi, specializaţi în corpuri de iluminat pentru toate gusturile, specializaţi în echipamente electrice, pregătiţi oricând vă ofere pe loc sau în câteva zile produsele de care aveţi nevoie, pentru casă sau clădiri.

Magazin - Piatra Neamț

Str. Plăieșului nr.13

comenzi@voltagrup.ro

0752 245 843

Program:
Luni - Vineri: 08:00 - 19:00
Sâmbătă: 08:00-14:00
Duminică: închis

 

Cine suntem?
 
Suntem o companie localã, cu o echipã experimentatã de specialişti şi consultanţi în domeniul electric, care am pornit la drum din Piatra Neamţ în anul 2008.
Fie că vă construiţi o casă sau vă modernizaţi locuinţa, vă ajutăm să alegeţi cea mai bună soluţie pentru lumina căminului dumneavoastră: candelabre, veioze, lampadare, orice tip de corp de iluminat pentru toate gusturile în materie de design interior.

Găseşti la noi şi toate tipurile de materiale pentru instalaţii electrice: prize şi întrerupătoare, într-o gamă largă de culori şi materiale, siguranţe, tablouri electrice cu design deosebit, cabluri şi accesorii, sisteme de ventilaţie. Toate acestea
pot fi integrate în cea mai nouă soluţie pe care v-o propunem: casa inteligentă!

Echipa noastră de specialişti vă aşteaptă la showroom-ul Volta din Piatra Neamţ, pentru a vă oferi soluţii personalizate destinate sistemul electric al casei pe care o visaţi şi modului ideal în care o puteţi ilumina!
 
Unde ne gãsiţi?
 
Noul showroom Volta Piatra Neamţ este situat pe Str. Plăieşului, nr. 13, lângă Galleria Mall.

Volta Grup - Magazin Iași

Str. Silvestru nr.18, Iași

magazin.iasi@voltagrup.ro

0754 078 026

0232 215 030

Program:
Luni - Vineri: 08:00 - 20:00
Sâmbătă: 09:00-15:00
Duminică: închis

Cine suntem?

În primul rând suntem o echipa tanãra, experimentatã şi specializatã în domeniul electric, fiind prezenţi în Iaşi din anul 2008.
Acoperim toatã zona Moldova prin cele douã depozite din Piatra Neamţ şi Iaşi, dar ajungem şi în zonele Muntenia şi Dobrogea, având parteneriate puternice şi stabile, zonale sau unice, cu producãtori internaţionalisau din România, specializaţi în cabluri şi accesorii, în managementul cablurilor, distribuţia energiei, comandã şi control, prize şi întrerupãtoare, iluminat civil sau industrial, echipamente şi scule, ventilaţie civilã şi industrialã şi nu în ultimul rând date şi telecomunicaţii.

Prin magazinul locat în oraşul dumneavoastrã, rãspundem prin specialiştii noştri tuturor nevoilor ce au legãturã cu domeniile de mai sus, atât persoanelor fizice, cât şi persoanelor juridice.

Răspundem unei mari zone din Iaşi

Rãspundem cu precãdere unei zone mari a oraşului Iaşi. Fiind localizaţi în stradelă Silvestru nr.18, în zona pasajului ce duce spre Alexandru cel Bun şi spre gara mare.

Datoritã pozitionãrii în aceastã zonã, putem onora comenzile pentru locuitorii din zonele Podul de Piatrã, Alexandru cel Bun, zona gãrii, dar în egalã mãsurã, cu usurintã pot ajunge la noi şi clienţii din Cânta, Mircea, Pãcurări, Dacia şi nu numai.

Acest lucru nu devinde insã un impediment, pentru restul locuitorilor din Iaşi, cu atât mai mult cu cât suntem un magazin cu adevãraţ specializat în soluţii de iluminat şi nu numai, capabili sã rãspundem imediat comenzilor venite de la clienţii noştri.

Volta Grup - Magazin Iași

Str. Calea Chișinaului nr.23A, Iași, fostul sediu Fan Curier

showroom.iasi@voltagrup.ro

0744.431.094

Program:
Luni - Vineri: 08:00 - 20:00
Sâmbătă: 09:00-15:00
Duminică: închis

 

Suntem mândri de ce am realizat până acum, în 9 ani de când suntem alături de dumneavoastră! 

Fără sprijinul acordat în timp de toţi partenerii, clienţii şi fără echipa noastră, nu reuşeam să creştem. Datorită vouă am deschis de pe 22 septembrie, cel mai mare şi modern showroom cu corpuri de iluminat din Iaşi. Fie că vă construiţi o casă sau vă modernizaţi locuinţa, vă ajutăm să alegeţi cea mai bună soluţie pentru lumina căminului dumneavoastră: candelabre, veioze, lampadare, orice tip de corp de iluminat pentru toate gusturile în materie de design interior.

Găseşti la noi şi toate tipurile de materiale pentru instalaţii electrice: prize şi întrerupătoare, într-o gamă largă de culori şi materiale, siguranţe, tablouri electrice cu design deosebit, cabluri şi accesorii, sisteme de ventilaţie. Toate acestea pot fi integrate în cea mai nouă soluţie pe care v-o propunem: casa inteligentă!

Echipa noastră de specialişti vă aşteaptă la showroom-ul Volta din Iaşi, pentru a vă oferi soluţii personalizate destinate sistemul electric al casei pe care o visaţi şi modului ideal în care o puteţi ilumina!

Unde ne gãsiţi?

Noul showroom Volta Iaşi este situat pe Str. Calea Chişinăului nr. 23A, fostul sediu Fan Curier.

 

Atuurile unui magazin specializat

Punctele forte ale unui magazin specializat în corpuri de iluminat şi nu numai sunt: energia, ştiinţa şi capacitatea de a răspunde solicitărilor dumneavoastră şi nu în ultimul rând onorarea comenzilor venite către noi, în termenul cel mai scurt cu putinţă. De fapt, aceasta este forţa noastră: vă putem răspunde cu profesionalism şi rapid cerinţelor comunicate de dumneavoastră.

 

Vrem să comunicăm cu tine!

Abonează-te la Newsletter!

Harta10

text